Beste anti schrokbak kopen voor katten – Voerbak overzicht

Moet uw kat telkens overgeven na het eten? Misschien slurpt uw kat haar eten snel naar binnen. Misschien is de kom die ze gebruikt niet comfortabel om in te eten. Dit kan een opgeblazen gevoel, overgeven en andere spijsverteringsproblemen veroorzaken. Bovendien kan het ook de nek van uw kat belasten als de grootte en de plaats van het bakje ongeschikt zijn.

Wilt u zich voorstellen dat u elke keer kots en braaksel van uw kat moet opruimen? Zo niet, dan helpen wij u bij het kiezen van de beste anti-schrok kattenbakjes zodat uw kat rustig kan eten zonder te kotsen of over te geven.

anti schrokbak kat

Beste anit schrokbak voor katten overzicht

Ace Pets – Dubbele Voerbak Kat – Waterbak – Kattenvoerbakjes – Drinkbak Hond & Kat – Kantelbare Kattenvoerbak – Eetbak – Gratis Kattenhalsband

Ace Pets - Dubbele Voerbak Kat - Waterbak - Kattenvoerbakjes - Drinkbak Hond & Kat - Kantelbare Kattenvoerbak - Eetbak - Gratis Kattenhalsband

Bekijk de dagprijs

Een praktische kattenvoerbak die ontworpen is om jouw hond of kat verantwoord te laten eten, wie wil dat nou niet? Deze ergonomische voerbak is speciaal ontworpen om je viervoeter in een verantwoorde houding en met de juiste porties te laten eten.

 • Voorkomt fysieke klachten bij honden en katten
 • Wasbaar: vaatwasserbestendig
 • Duurzaam & Milieuvriendelijk
 • Anti-slip bodem
 • Stijlvol design
 • Gratis kattenhalsband

Belgian Beauty Platform’s Siliconen onderlegger met bijhorende anti-schrok voederbak en drinkbak voor kleinde hondjes en katten

Belgian Beauty Platform's Siliconen onderlegger met bijhorende anti-schrok voederbak en drinkbak voor kleinde hondjes en katten

Bekijk de dagprijs

Belgian Beauty Platform’s Siliconen onderlegger met bijhorende anti-schrok voederbak en drinkbak voor kleinde hondjes en katten.

 • deze set bevat een siliconen onderlegger waarin de bijhorende voederbak ( slow feeder – anti schrok voederbak) en drinkbak passen. op deze manier blijft je vloer altijd proper.
 • de set is makkelijk opvouwbaar en mee te nemen.
 • de set is geschikt voor kleine hondjes en katten
Lees ook:   Vlooienband kat kopen: beste vlooienbandjes voor katten en kittens

GOLDENDEALER™ – Dieren Water & Voer Set – Katten – Voerbak -kattenvoerbakjes – Voor Katten en Honden Dierenvoeding – Drink bak katten zonder morsen – Wit

GOLDENDEALER™ - Dieren Water & Voer Set - Katten - Voerbak -kattenvoerbakjes

Bekijk de dagprijs

Help je kat langzamer te eten en braken te voorkomen met deze ergonomische voerbak!
Wist je dat een verhoogde voerbak de spijsvertering bevordert en buikpijn en braken bij katten kan voorkomen?

Heb je een kat op leeftijd die beginnende nek en artritis problemen heeft? Of een kat die vaak braakt? Dan is het verstandig om de eetgewoontes van je kat te veranderen. De GOLDENDEALER Ergonomische Voerbak staat in een comfortabele 15 graden hoek en op een verhoogd platform. Dit zorgt ervoor dat de kat in optimale positie staat tijdens het eten.

 • Betere spijsvertering
 • Beter voor gewrichten
 • Voorkom rommel
 • Geen giftige stoffen
 • Makkelijk reinigen

Cat-It Senses 2.0 Multi Feeder – Wit/Groen – Voerbak – Ø 19 cm

Cat-It Senses 2.0 Multi Feeder - Wit-Groen - Voerbak - Ø 19 cm

Bekijk de dagprijs

De Catit Senses 2.0 Multi Feeder is een handige 3-in-1 voerbak voor uw kat. Met deze vrolijke voerbak kunt u zowel nat- als droogvoer serveren. De ruimte binnen de Multi Feeder kan gebruikt worden voor het opbergen van het kattenvoer. Door het model van de voerbak wordt schrokken verminderd.

Navaris Automatische voerbak met LCD display 5kg capaciteit | Voederautomaat voor uw huisdier met timer

Navaris Automatische voerbak met LCD display 5kg capaciteit - Voederautomaat voor uw huisdier met timer

Bekijk de dagprijs

Met deze instelbare voer dispenser kun je je huisdier voeren als u veel van huis bent.
Geschikt voor katten en kleine honden.

Specificaties: Huisdieren hebben baat bij meerdere keren per dag voedsel met een consistente afgifte. Deze programmeerbare en automatische feeder is een effectieve manier om uw kat of kleine hond op een zeer precieze manier te voeren. Met deze programmeerbare dispenser kunt u ook de ervoor zorgen dat uw huisdier niet teveel eet. U kunt een persoonlijke boodschap voor uw huisdier inspreken. Zo zullen ze sneller wennen aan de voederautomaat.

Voor een uitgebalanceerd dieet kunt u eenvoudig maximaal 3 maaltijden programmeren voor uw huisdier

Dog it Do anti-schrokbak Wit 600ML

Dog it Do anti-schrokbak Wit 600ML

Bekijk de dagprijs

Dog it Do anti-schrokbak Wit 600ML

Alessi Tigrito Voer-en Drinkbak Grijs Set met MiòJar Brokkenpot.

Alessi Tigrito Voer-en Drinkbak Grijs Set met MiòJar Brokkenpot.

Bekijk de dagprijs

Nieuwe set van de leukste poezen voederbak/drinkbak in de 2021 kleur Grijs-Zwart met bijbehorende kattenbrokken voorraadbus. Uitneembare roestvrijstalen bakjes en zeer goed afsluitbare glazen voorraadbus.

D&D Lore eetkom anti-schrok Grijs 14cm – 450ml

D&D Lore eetkom anti-schrok Grijs 14cm - 450ml

Bekijk de dagprijs

De D&D HOME eetkom Lore is een duurzame, anti-schrok schaal vervaardigd uit 70% bamboe en 30% polypropeen. Dankzij de bult in het midden zal je hond of kat trager eten en minder schrokken. De rubberen onderkant zorgt voor stabiliteit en weerstand. De kom is vaatwasserbestendig en gemakkelijk te reinigen door het gladde oppervlak. Door het tijdloze design is de Lore-schaal een ware toevoeging aan ieders interieur.

Lees ook:   Beste kattenkammen kopen: Wat is de beste kam voor uw kat ?

Voerstation verhoogd voor katten, set van keramiek

Voerstation verhoogd voor katten, set van keramiek

Bekijk de dagprijs

 • In de twee kommen van het voederstation heb je tegelijkertijd ruimte voor water en voer.
 • Het chique design van de voerbar combineert nuttige met een aantrekkelijk uiterlijk. Presenteer je diervoeding stijlvol en hygiënisch met de keramische kom
 • De schalen kunnen probleemloos in de vaatwasser worden gereinigd. De standaard niet in de vaatwasser doen – voor langdurig plezier van het product.
 • Kommen die bij het eten over de grond wandelen? Door de bekerhouder met anti-slip voetjes krijgen de schalen een stevigere stand en glijden ze niet weg tijdens de voedselopname.
 • Ons uitgebreide aanbod omvat ook veel andere producten voor je huisdier, zoals drinkfonteinen, klauwslijper, krabmatten en speelgoed.

Koopgids

Er zijn verschillende soorten kattenbakken te koop. Het is echter moeilijk om de beste anti schrok kattenbak te kiezen die het gemak biedt om uw kat te voeden en gezond te houden.

Hier is onze gids voor het kiezen van de beste anti schrok kattenbakjes voor uw katachtige.

Hoe kiest u de beste anti schrok bak voor uw kat?

Hier zijn de stappen die u moet volgen om de beste anti schrok kattenbakjes voor uw kat te kiezen:

Grootte

Het kommetje dat u voor uw kat kiest moet een geschikte grootte hebben om gemakkelijk te kunnen eten en drinken. In het ideale geval moet het één tot twee keer groter zijn dan de grootte van uw kat.

Als het kommetje te klein is, zal uw kat zich moeten buigen en aanpassen om uit het kommetje te kunnen eten, wat stress kan veroorzaken in het spijsverteringskanaal en de eethouding kan beïnvloeden. Houd daarom rekening met de afmetingen van uw kat voordat u de juiste voerbak voor haar kiest.

Verhoging

Een hoogte van 12-15 graden is aan te raden als u een verhoogde kattenbak voor uw katachtige aanschaft. Het belangrijkste voordeel van een verhoogde voerbak is dat de nek en het spijsverteringskanaal minder worden belast.

Het voedsel gaat na inname soepel door het systeem van uw kat in plaats van dat uw kat zich moet bukken en haar voedsel in een ongemakkelijke houding moet halen. Het veroorzaakt ook minder stress en angst tijdens het eten en maakt het eten toegankelijker voor uw huisdier.

Lees ook:   Beste gps tracker kat kopen in 2021 - kattenhalsband met gps opties

Langzaam voeden

Het naar binnen slurpen van voedsel kan ertoe leiden dat uw kat kat zich verslikt of een opgeblazen gevoel krijgt. Sommige huisdieren hebben de gewoonte om hun voedsel te snel door te slikken en op te slokken. Dit kan leiden tot braken en onbehaaglijkheid.

Daarom zijn er slowfoodkommen met verschillende groeven en ribbels op het oppervlak, die uw kat aanmoedigen langzaam in kleine porties te eten. Dit reguleert hun spijsvertering en voorkomt dat ze moeten overgeven.

Materiaal

Het materiaal van de voerbak moet duurzaam en sterk zijn. Het moet bestand zijn tegen al het schoppen en duwen dat uw kat met de voerbak kan uithalen.

Gewoonlijk zijn roestvrijstalen kattenbakjes het beste in termen van gebruik en duurzaamheid. Het kan niet alleen langer meegaan, maar heeft ook antimicrobiële eigenschappen die de voerbak van uw kat vrij houden van ziekteverwekkers.

Dit helpt bij het behouden van een goede gezondheid en het op afstand houden van maag-en spijsverteringsinfecties als gevolg van hun kommen. Keramische voerbakjes zijn de op één na beste optie, maar ze zijn erg kwetsbaar.

Gemak van schoonmaken

Kattenkommen kunnen een hele klus zijn om schoon te maken. Daarom is het kiezen van een anti schrok kattenbak die handig en gemakkelijk schoon te maken is, het beste om naar uit te kijken.

Gewoonlijk kunnen roestvrijstalen en keramische kommen gemakkelijk in de vaatwasmachine. Ze hebben een glad en niet-klevend oppervlak, zodat u de kom gemakkelijk kunt afspoelen en schoonmaken.

Bovendien blijft een regelmatig schoongemaakte voerbak veilig en gezond voor uw kat en houdt hij bacteriën en ziekteverwekkende ziektekiemen op afstand. Dit helpt bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen en braken.

FAQs

Waarom moeten katten overgeven na het eten?

Het probleem bij katten is dat ze hun eten te snel uit hun bakje naar binnen schrokken zonder te kauwen. Samen met voedsel krijgen ze ook veel lucht binnen. Daarom zijn grote stukken voedsel in combinatie met lucht gedoemd om via hun spijsverteringskanaal terug te komen en overgeven te veroorzaken.

Bovendien, als uw kat lijdt aan een spijsverteringsinfectie of een onderliggende ziekte, kan dit leiden tot braken.

Ongeschikte voerbakken zijn ook verantwoordelijk voor het overgeven van uw kat, omdat ze moet bukken en eten in een ongemakkelijke houding, wat stress veroorzaakt in haar nek en spijsverteringsstelsel, waardoor ze moet overgeven.

Wat zijn anti-kots kattenbakken?

anti schrok kattenbakjes zijn zo ontworpen dat ze braken bij katten voorkomen. Ze bestaan meestal uit een verhoogd ontwerp of zijn voorzien van ribbels om langzaam eten te bevorderen.

De positie van de voerbak en het langzaam voeden spelen een belangrijke rol in de gezondheid van uw kat, omdat ze minder stress veroorzaken in de houding en het spijsverteringskanaal van uw kat.

Hebben katten een voorkeur voor anti schrok kattenbakjes?

Hangt ervan af! Zolang het voer gemakkelijk bereikbaar is voor uw kat en ze geniet van haar eten, geven ze de voorkeur aan elk soort bakje.

Kattenbakjes met anti schrokneigingen stimuleren echter langzaam eten en helpen om een juiste houding aan te nemen tijdens het eten. Dit voorkomt dat ze overgeven na het eten.

Wat kost een anti-kotsbakje voor de kat?

Kattenbakjes tegen braken kunnen overal tussen de €15-€25 kosten. De beste anti-kots kattenbak onder een budget is de DotPet Slow Feeder Cat Bowl die rond de €15-€20 kost.

Een van de meest premium kwaliteit anti schrok kat kommen die wordt geleverd in een verhoogd ontwerp is de ALEXTREME anti schroksel Kattenbak die rond de €20-€22 kost.

De beste anti schrok kattenbak is de Y YHY Keramische anti schrok Kattenbakken die ergens kost tussen de € 18-€ 20.