Beste droogvoer katten kopen en aanbiedingen

Het beste droogvoer voor katten is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Het bevat niet veel groenten. En het is vrij van additieven die op den duur schadelijk kunnen zijn voor uw kat.

Goed voer is makkelijk te omschrijven, maar brokjes vinden die de voerbak van uw kat waard zijn? Dat is een beetje moeilijker.
katten droogvoer

Beste droogvoer voor katten kopen overzicht

Acana Cat Wild Prairie 4,5 kg – – Katten droogvoer

Acana Cat Wild Prairie 4,5 kg - - Katten droogvoer

Bekijk de dagprijs

Acana Cat Wild Prairie 4,5 kgAcana Cat Wild Prairie 4,5 kg is een hoogwaardig, smakelijk kattenvoer met vrije uitloop pluimvee, zoutwater vis en scharreleieren, met vlees, groenten en kruiden. Deze smakelijke kattenvoeding van Acana biedt jouw kat het beste voor een gezond, lang leven. Het kattenvoer van Acana is rijk aan eiwitrijke ingrediënten van kleine prooidieren die jouw kat in de natuur ook zou tegenkomen. Het voer bevat naast rauw en vers tevens gevriesdroogd vlees voor een heerlijke smaak en aangevuld met de juiste verhouding organen, kraakbeen en bot voor natuurlijke voedingsstoffen. Een combinatie die niet alleen zorgt voor een heerlijke maaltijd, maar ook voor een gezonde huid en vacht, sterke spieren en botten en een gezonde spijsvertering. Acana ondersteunt het immuunsysteem van jouw kat en zorgt voor een gezond gezichtsvermogen en de ontwikkeling van de hersenen.

Orijen Cat & Kitten – Kattenvoer – 5,4 kg

Orijen Cat & Kitten - Kattenvoer - 5,4 kg

Bekijk de dagprijs

Ieder kat is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan een voeding rijk en gevarieerd van vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Daarom wordt Biologically Appropriate? Orijen Cat & Kitten bereid met scharrel kippen- en kalkoenvlees, scharreleieren, en in het wild gevangen vis. Allen gekweekt of gevangen op Canadese boerderijen of wateren en dagelijks vers geleverd. Daardoor is dit voer rijk aan hoogwaardige voedingsstoffen om jouw kat volledig te voeden!

Het voer is bereid uit de beste en meest verse Canadese ingrediënten, in bekroonde keukens. Orijen houdt jouw kat en kitten gelukkig, gezond en sterk!

Lees ook:   Reismand kat: Wat is de beste kattenreismand om te kopen ?

Applaws Graanvrij Kip – Kat – Volledig droogvoer – 2 kg

Applaws Graanvrij Kip - Kat - Volledig droogvoer - 2 kg

Bekijk de dagprijs

Dit Premium droogvoer van Applaws bevat wel 80% kip! Door het hoge vleesaandeel bevat dit voer een grote hoeveelheid aan dierlijke eiwitten. Daarnaast is het voer graanvrij, waardoor het voor katten gemakkelijk te verteren is. Aan het voer zijn natuurlijke pre- en pro-biotica toegevoegd, waardoor het immuunsysteem ondersteund wordt. Door omega-3 en -6 vetzuren wordt de vacht van de kat in optimale conditie gehouden.

 • Ruw eiwit: 38%
 • Ruwe oliën en vetten: 20%
 • Ruwe vezels: 2,1%
 • Ruwe as: 10,5%
 • Omega-6 vetzuren: 3,8%
 • Omega-3 vetzuren: 0,8%
 • Calcium: 2,3%
 • Fosfor: 1,5%
 • Taurine: 2.000 mg/kg.

True instinct high meat kitten (1 KG)

True instinct high meat kitten (1 KG)

Bekijk de dagprijs

True Instinct High Meat Kitten 1 kg is premium droogvoer voor jonge katten, met een hoog percentage aan vlees, fruit, groente en graanvrij, voor een goede ontwikkeling en groei. Dit smakelijke voer van premium kwaliteit is rijk aan zeer hoogwaardige ingrediënten. Maar liefst 75% van het recept bestaat uit speciaal geselecteerde dierlijke ingrediënten, aangevuld met 25% groente, fruit en vitaminen en mineralen. Beenloos kippenvlees is het eerste ingrediënt, wat zorgt voor een hoge kwaliteit eiwitten voor een goede groei. Ook ondersteunt dit voer de ontwikkeling van hersenen en zicht en botten en tanden. De hoge hoeveelheid antioxidanten, zoals vitamine E, C, selenium en zink zorgen voor ondersteuning van het immuunsysteem. Het voer is vrij van granen en gluten en maakt in plaats daarvan gebruik van ingrediënten als aardappel en erwten als bron van koolhydraten. Een heerlijk brokvoer voor een gezonde kitten!

 • Smakelijke kittenvoer met ontbeende kip als eerste ingrediënt
 • 75% dierlijk materiaal, 25% groente en fruit
 • Rijk aan vitaminen en mineralen die zorgen voor een goede ontwikkeling van hersenen, ogen, botten en tanden
 • Ondersteunt het immuunysteem
 • Zonder granen en gluten

Royal Canin Sterilised 37 – Kattenvoer – 4 kg

Royal Canin Sterilised 37 - Kattenvoer - 4 kg

Bekijk de dagprijs

Ook na een castratie of sterilisatie als haar energiebehoefte is veranderd, heeft je kat een goede voeding nodig om gezond te blijven. Sterilised 37 van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw gecastreerde of gesteriliseerde kat in gedachten en helpt haar gezondheid te ondersteunen.

Voor een sterk en gezond lichaam
Na de castratie of sterilisatie neemt de energiebehoefte van je kat af. Daarom is het belangrijk dat je kat een voeding voorgezet krijgt die hiermee rekening houdt. De specifieke voedingsstoffen in Royal Canin Sterilised 37 helpen je kat haar ideale gewicht te behouden.

Daarnaast bevat Sterilised 37 een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die helpt de gezonde urinewegen te ondersteunen. Voor een gecastreerde of gesteriliseerde kat is het helemaal belangrijk haar gezonde gewicht te behouden. Deze brok is verrijkt met L-carnitine. Het hoge eiwitgehalte helpt je kat haar spiermassa te behouden.

Lees ook:   Vlooienband kat kopen: beste vlooienbandjes voor katten en kittens

Royal Canin Sterilised 37 is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus of in een smakelijke gelei. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.

Royal Canin Fit 32 – Kattenvoer – 4 kg

Royal Canin Fit 32 - Kattenvoer - 4 kg

Bekijk de dagprijs

Voor de kat die buiten komt en een optimaal lichaamsgewicht heeft.
De kat die regelmatig buiten komt, maar ook regelmatig binnen in huis is, heeft een matig tot normaal activiteitenniveau.

Zijn energiebehoefte is gematigd en zijn natuurlijke weerstand wordt op de proef gesteld.

De kat besteedt veel tijd aan zijn verzorging. Hij slikt haren in, maar kan deze niet altijd uit het spijsverteringskanaal verwijderen door een natuurlijke zuivering met gras. In zijn spijsverteringskanaal kunnen zich dus haarballen gaan vormen.

Behoud van het ideale gewicht
Deze voeding is optimaal uitgebalanceerd en bestaat uit maar liefst 52 waardevolle voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen sluiten perfect aan op de behoeften van een kat met een normaal lichaamsgewicht die buiten komt.

Helpt de kat haar ideale lichaamsgewicht te behouden door een aangepast energiegehalte.

Stimuleert de darmpassage en helpt de vorming van haarballen te voorkomen door een exclusieve combinatie van vezels, die de afvoer van de dagelijks ingeslikte haren uit het spijsverteringskanaal bevorderen.

Zorg ervoor dat de kat altijd de beschikking over vers water heeft.

Advance Kat Veterinary Diet Urinary Care – Kattenvoer – 8 kg

Advance Kat Veterinary Diet Urinary Care - Kattenvoer - 8 kg

Bekijk de dagprijs

Advance Veterinary Diets Urinary Feline Formula is een compleet dieetvoedingsmiddel voor katten ontwikkeld voor de behandeling van “Aandoening van de lage urinewegen bij katten” en om de vorming van stenen van anorganische fosfaat terug te dringen; verzuurt de urine en bewerkstelligt een laag magnesiumgehalte, en is ontworpen ter ondersteuning van de behandeling van de urinetractus door de oplossing van infectiestenen en de vermindering van het risico dat deze kwaal zich opnieuw voordoet.

ADVANCE VETERINARY DIETS is ontwikkeld op basis van goed verteerbare bestanddelen van de hoogste kwaliteit. Dit doelmatige voedingsmiddel is bestemd voor iedere specifieke voedingsbehoefte die vooraf door de dierenarts is vastgesteld.

Perfect Fit Kat Droog Adult Kip zak 7kg 1×1

Perfect Fit Kat Droog Adult Kip zak 7kg 1x1

Bekijk de dagprijs

Met een voedzame en hoogwaardige brok kan jouw kat gezond oud worden. Adult 1+ van Perfect Fit is hoogwaardige kattenvoeding die samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen is ontwikkeld en die jouw kat voorziet in al haar voedingsbehoeften. Adult 1+ heeft een kipsmaak en is geschikt voor volwassen katten ouder dan 1 jaar.

 • Een sterk natuurlijk afweersysteem
 • Ondersteuning van de gezondheid van de urinewegen
 • Bevordering van een gezonde spijsvertering
 • Gezonde huid en vacht
 • Optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie

ILL’S Droogvoer Hill’s prescription diet feline i/d intestinale 5 kg

ILL'S Droogvoer Hill's prescription diet feline id intestinale 5 kg

Bekijk de dagprijs

Prescription Diet™ i/d™ Feline is een uiterst verteerbare formule, die speciaal werd samengesteld voor katten met maagdarm-aandoeningen.

 • Het hoge anti-oxidantengehalte bevordert de neutralisatie van vrije radicalen.
 • Smaakt heerlijk en vergemakkelijkt de combinatie van natte en droge voeding, voor het optimale plezier van uw kat.
Lees ook:   Kattenhalsbanden kopen: wat is de beste halsband voor uw kat

Prins VitalCare Protection Senior Kat Droogvoer 5 kg

Prins VitalCare Protection Senior Kat Droogvoer 5 kg

Bekijk de dagprijs

Vitalcare protection senior is een voeding die uitermate geschikt is voor je kat vanaf 7 jaar. Deze brok is verrijkt met kruidenextract en celzouten die voor de juiste ondersteuning zorgen. Dit voer is rijk aan kip en bevat hoogwaardige voedingsvezels, welke bijdragen aan een gezonde darmflora. Om de oudere kat op gezond gewicht te houden, bevat deze voeding een optimaal eiwitgehalte en een verlaagd vetgehalte. Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem van je kat. Tevens helpt deze voeding tandplaque te verminderen.

Schesir Maintenance – Kattenvoer – 1.5 kg

Schesir Maintenance - Kattenvoer - 1.5 kg

Bekijk de dagprijs

De Schesir droogvoeding is een kattenvoeding van hoge kwaliteit waarbij veel aandacht wordt besteed aan de ingredïenten. De gebruikte ingrediënten, waaronder veel vlees en vis, worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt waarbij geen kunstmatige stoffen worden gebruikt. Bovendien wordt bij de productie veel aandacht besteed aan duurzaamheid en diervriendelijkheid. Zo kun je je kat een gezonde en hoogwaardige voeding bieden die ook nog eens verantwoord is.

Waar moet u op letten bij premium droogvoer voor uw kat?

Levensfase

Stem de levensfase van uw kat af op het droogvoer dat u kiest. Kittens hebben unieke voedingsbehoeften naarmate ze groeien en zich ontwikkelen, dus is het zinvol om ze dienovereenkomstig te voeren. Geef uw kat tijdens de actieve volwassen jaren een uitgebalanceerd dieet dat voldoende voedingsstoffen en energie levert om hem gezond en gelukkig te houden. Senior katten zullen andere voedingscriteria hebben dan de eerste twee levensfasen, dus kies een formule die is ontwikkeld voor de gouden jaren van uw kat.

Smaak

Dit is een kwestie van smaak, maar het is een feit dat sommige katachtigen kieskeuriger zijn dan anderen. Het vinden van droogvoer dat uw kat zal eten en waarderen is soms een uitdaging, vooral als u overgaat van natvoer. Hoewel voeding met een beperkt aantal ingrediënten goed is voor de spijsvertering, zijn ze voor sommige katten niet altijd even smakelijk. Het kan zijn dat u moet experimenteren met verschillende eiwitbronnen en ingrediënten om een droogvoer te vinden dat uw kat zal verorberen.

Essentiële voedingsstoffen

Uw kat heeft bepaalde voedingsstoffen nodig om goed te gedijen, waaronder aminozuren, vitaminen en mineralen. Zo is taurine een essentieel aminozuur dat uw kat via de voeding moet opnemen. Zoek droogvoer voor uw kat dat voldoet aan de dagelijkse minimumvereisten voor essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen. Uw kat heeft geen koolhydraten nodig in zijn of haar voeding.1

Veelgestelde vragen over droogvoer voor katten

Wat is het beste droogvoer voor katten?

Het beste droogvoer voor katten bevat een complete en uitgebalanceerde voeding, een minimum aan vulstoffen en kunstmatige ingrediënten en een heerlijke smaak waar uw kat dol op zal zijn. Onze uitgebreide selectie premium droogvoer voor katten bevat alle smaken en merken waar katten dol op zijn en de beste ingrediënten waar u zich goed bij voelt. Raadpleeg uw dierenarts als u niet zeker weet welke voeding het beste is voor de behoeften van uw kat.

Hoeveel droogvoer moet ik mijn kat geven?

U moet uw kat ongeveer de hoeveelheid droogvoer geven die op de verpakking staat aangegeven voor haar gewichtsgroep. De hoeveelheid die nodig is om een gezond gewicht te behouden, hangt af van hoe actief ze is en van individuele factoren. Uw dierenarts kan u ook advies geven over voeding en hoeveelheden.