De 5 beste onzichtbare hekken voor katten

De 5 Beste Onzichtbare Hekken voor Katten

Veel katteneigenaren willen hun katten beschermen tegen gevaarlijke situaties zoals verkeer, vreemde dieren, en andere gevaren. Een onzichtbaar hek is een effectieve manier om uw kat binnen de veilige grenzen van uw achtertuin te houden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over traditionele hekken die het uitzicht blokkeren. In dit artikel bespreken we de 5 beste onzichtbare hekken voor katten.

Hoe werkt een onzichtbaar hek?

Een onzichtbaar hek is een combinatie van een zender, ontvanger en een halsband. De zender zendt een signaal uit via een ondergrondse kabel in de vorm van een lus rond uw tuin. Wanneer uw kat in de buurt komt van de grenzen van de lus, zal de ontvanger op de halsband van de kat een waarschuwingssignaal afgeven. Als de kat doorgaat en de grenzen overschrijdt, zal een lichte statische schok de kat afschrikken om verder te gaan.

1. PetSafe Stay + Play Wireless Fence

De PetSafe Stay + Play Wireless Fence is een geweldige optie voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een draagbaar hek. Het is perfect voor gezinnen die vaak verhuizen of die de behoefte hebben om hun hek op verschillende locaties te gebruiken. Het heeft een bereik van maximaal 105 voet in alle richtingen en kan tot drie halsbanden tegelijkertijd ondersteunen.

2. SportDOG Brand In-Ground Fence System

De SportDOG Brand In-Ground Fence System is een uitstekende optie voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een meer permanente oplossing. Het heeft een bereik van maximaal 1,3 hectare en kan tot 1000 voet ondergrondse kabel ondersteunen. Het systeem wordt geleverd met 1000 voet draad en 100 hulzen, zodat u het systeem kunt aanpassen aan de grootte van uw tuin.

Lees ook:   Waarom knipperen katten met hun ogen?

3. Extreme Dog Fence Professional Grade System

De Extreme Dog Fence Professional Grade System is een geweldige optie voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een hek dat bestand is tegen de elementen. Het kan worden gebruikt in extreme weersomstandigheden en is bestand tegen water, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over kortsluiting. Het heeft een bereik van maximaal 6 hectare en kan tot 2000 voet ondergrondse kabel ondersteunen.

4. PetSafe Basic In-Ground Fence

De PetSafe Basic In-Ground Fence is een betaalbare optie voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een eenvoudig hek. Het heeft een bereik van maximaal 1/3 hectare en kan tot 500 voet ondergrondse kabel ondersteunen. Het is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met een stapsgewijze handleiding.

5. Perimeter Technologies Wire-Free Wi-Fi Dog Fence

De Perimeter Technologies Wire-Free Wi-Fi Dog Fence is een geweldige optie voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een draadloos hek. Het maakt gebruik van Wi-Fi-technologie om een signaal te verzenden en heeft een bereik van maximaal 2,5 hectare. Het is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met een stapsgewijze handleiding.

Veelgestelde vragen

1. Is een onzichtbaar hek veilig voor mijn kat?

Ja, een onzichtbaar hek is veilig voor uw kat. De statische schok is niet schadelijk en wordt alleen gebruikt om de kat te ontmoedigen om verder te gaan dan de grenzen van de lus.

2. Hoe lang duurt het om een onzichtbaar hek te installeren?

Het installeren van een onzichtbaar hek kan variƫren afhankelijk van het type en de grootte van uw tuin. Over het algemeen duurt het ongeveer 1-2 dagen om een onzichtbaar hek te installeren.

Lees ook:   Waarom heeft mijn kat een kale plek op zijn nek?

3. Hoe lang gaat de batterij van de halsband mee?

De levensduur van de batterij van de halsband varieert afhankelijk van het type en de grootte van de batterij, evenals het gebruik van de halsband. Over het algemeen gaat de batterij van de halsband ongeveer 1-3 maanden mee.

4. Kan ik een onzichtbaar hek gebruiken voor meerdere katten?

Ja, de meeste onzichtbare hekken kunnen worden gebruikt voor meerdere katten. U moet echter wel meerdere halsbanden aanschaffen om elke kat te kunnen controleren.

5. Kan ik mijn onzichtbare hek meenemen als ik verhuis?

Ja, als u een draagbaar onzichtbaar hek heeft, kunt u deze meenemen als u verhuist. U moet echter wel rekening houden met de grootte van uw nieuwe tuin en mogelijk extra kabels en hulzen aanschaffen.